Зняти будинок в Карпатах літо 2019 Буковель Яремче

Ось уже і половина літа позаду, а Ви ще не були в Карпатах ???

Запрошуємо зняти будиночок в Карпатах на двох або для великої компанії. Ми раді прийняти Вас і організувати відпочинок в Карпатах в будинку з каміном, дерев'яні котеджі з альтанками.

Для самостійного приготування Ваших улюблених страв обладнані повноцінні кухні в Большінсвто будинків, що здаються подобово приватному секторі Буковель і найближчих селах - Поляниця, Яблуниця, Татарів.

З вікон і балконів будинків відкриваються чудові краєвиди літніх Карпат. Не відмовте собі в задоволенні насолодитися ранковою кавою в компанії гір!

А для тих, хто віддає перевагу активному відпочинку ми допоможемо організувати похід в ліс за грибами, підкажемо нескладні маршрути підйому в гори Синяк, Хом'як та інші. Пройдіться по широкій некрутий стежці в гору, кожен крок - це нове відкриття, Вас вже зачекався холодний струмок з джерельною водою, привітний і світлий ліс, невеликі водоспади, якими усіяні всі гірські річки, що зачаровують види і безліч приємних і емоційних відкриттів. Літні Карпати - це особливе казкове місце, де час зупиняється і зникають всі проблеми, суєта. Зарядіться позитивною енергією гір і оздаровітесь на цілий рік!

Безліч розваг пропонує і сам курорт Буковель: спа комплекс "Voda", озеро Молодості, оглядові підйомники, екстрим-парк, катання на конях, квадроциклах, галасливі вечірки з зірками, концерти і різні спортивні і розважальні заходи для дітей та дорослих.

Одним словом літо в Карпатах 2019 не залишить Вас байдужим і буде таким, що запам'ятовується яскравою подією у Вашому житті.

Розібратися в різноманітності пропозицій житла ми з радістю Вам допоможемо, телефонуйте за телефонами вказаними на сайті або заповнюйте форму "Підібрати житло"

Всі пропозиції житла в Поляниці приватний сектор і готелі

Всі пропозиції приватні будинки і готелі Яблуниця подобово

Всі пропозиції приватний сектор Татаров зняти дому та номера

Раді Вас бачити!!! Для постійних кліетов і організаторів груп діють знижки!

Чекаємо Васшіх питань і заявок!

Барвистаого Вам літа!